Ulei De Măsline Fistic Biscotti
Ulei de măsline fistic Biscotti ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 216 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 126 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, praf de copt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Fistic Biscotti, și Biscotti Cu Fistic-Smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina, sarea și praful de copt; pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul de măsline și zahărul până se combină.
Adăugați ingrediente uscate la castron și se amestecă până când vine împreună într-un aluat. Se amestecă fisticul. Împărțiți aluatul în două și înfășurați fiecare jumătate în folie de plastic și răciți timp de o oră sau mai mult.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Formați fiecare jumătate de aluat într-un jurnal de aproximativ 3 1/2 inch pe 8 inch și așezați unul pe fiecare foaie de copt.
Coaceți până devin aurii, 45 de minute. Scoateți cookie-urile din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia buștenii de pe părtinire pentru a forma fursecuri cu lățimea de 1 inch.
Așezați fursecurile, tăiate cu fața în jos, pe foaia de copt.
Se introduce din nou în cuptor și se coace până se usucă și se prăjește, încă aproximativ 10 minute.