Ulei De Măsline-Cartofi Biciuiți

Uleiul de măsline-cartofii biciuiți este un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 10 porții. Această garnitură are 212 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi de copt, jumătate și jumătate cald, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Rețete similare includ Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Tort cu ulei de măsline de anghinare Emerald City cu umplutură de Kiwi și glazură de frișcă, și Cupcakes cu ulei de măsline cu lămâie, cimbru și o frișcă cu oțet Balsamic: timing ciudat.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare cartof pe lungime în sferturi; tăiați fiecare sfert transversal în bucăți groase de 1/4 inch.
Puneți cartofii într-un cuptor olandez; acoperiți cu apă caldă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când se înmoaie.
Scurgeți cartofii; lăsați să stea 5 minute. Întoarceți cartofii în tigaie.
Adăugați jumătate și jumătate și ingredientele rămase; mash cu un masher de cartofi până la consistența dorită.