Ulei de măsline auriu-cartofi prăjiți

Nevoie de o fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și garnitură vegană? Cartofii prăjiți cu ulei de măsline auriu ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, sare de mare, cum ar fi fleur de sel, cartofi Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este mare. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Cartofi Prăjiți Cu Parmezan Auriu, și Cartofi Prăjiți Aurii Cu Maioneză Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se curăță cartofii și se taie în 1 1/2-in. cuburi. Puneți într-un castron mare, acoperiți cu apă rece și dați-l la frigider peste noapte.*
Preîncălziți cuptorul la 47
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați cartofii și gătiți până când abia se înmoaie când sunt străpunși, aproximativ 10 minute.
Se toarnă într-o strecurătoare și se lasă să se scurgă și să se usuce 10 minute.
Puneți cartofii într-un singur strat într-o tigaie mare cu margini.
Stropiți uniform cu ulei de măsline și presărați cu 1/2 lingură. sare; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Coaceți cartofii până se rumenesc, 25 până la 30 de minute, întorcându-se la jumătatea coacerii. Movilă cartofi fierbinți pe un platou sau într-un bol de servire puțin adânc; se presară cu mai multă sare după gust.
* Înmuierea cartofilor cu cel puțin o zi (și până la 2 zile) înainte îi face și mai crocanți la exterior și mai cremoși la mijloc.