Ulei De Chili-Oregano-Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați uleiul de Chili-Oregano-usturoi. Această rețetă servește 4 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 52 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână 2 ardei iute, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, Usturoi Oregano Dip, și Usturoi Oregano Dovlecei.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță la foc mic; gatiti 10 minute.
Se ia de pe foc; se răcește 15 minute. Se strecoară uleiul printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză într-un castron; aruncați solidele.
Notă: pentru a-l juca în siguranță, puneți la frigider uleiul aromat de casă imediat după preparare și folosiți-l în decurs de o săptămână. Motivul: ingrediente precum usturoiul și ierburile pot transporta spori care ar putea provoca intoxicații alimentare. Uleiul oferă un mediu perfect pentru creșterea acestor spori, mai ales dacă este lăsat să stea la temperatura camerei.