Ulei De Arpagic

Ulei De Arpagic
Uleiul de arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 197 calorii, 0g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână arpagic, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Dip De Ou De Arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți arpagicul, uleiul de măsline, sarea și zahărul într-un blender. Puree până la neted, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați amestecul să stea, acoperit peste noapte la temperatura camerei.A doua zi strecurați piureul printr-o sită cu ochiuri fine și păstrați-l la frigider până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista