Uită-Mă-Nu Conuri

Uită-Mă-Nu Conuri
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă să nu mă uiți. O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 36 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, prăjituri oreo, flori de marshmallow și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Set-it-and-Forget-it friptură de oală, Prep și uitați Turcia, și Uitați de marinada cu sos de friptură!! pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Lăsați să stea 5 min. Se amestecă biciul rece și firimiturile de prăjituri de 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
3
Puneți lingura în cupe de înghețată; presărați cu firimiturile de prăjituri rămase pentru a semăna cu murdăria din ghivece de flori. Aplatizați ușor blaturile cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cupe De înghețatăCupe De înghețată
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
4
Sus cu flori de Marshmallow.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista