Udon cu bulion de ciuperci, varză și igname

Udon cu bulion de ciuperci, varză și igname
Udon cu bulion de ciuperci, varză și igname este un vegan garnitură. O porție conține 304 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi subțiri, ciuperci shiitake, tăiței soba și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Udon Cu Bulion De Ciuperci, Varză Și Igname, Udon japonez cu ciuperci-bulion de soia cu ciuperci prăjite și varză (Vegan), și Rață prăjită și ciuperci Udon (Kamo Kinoko Udon) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulion și 3 căni de apăsimmer în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați coriandru, ciuperci,ghimbir feliat și lemongrass. Capac; fierbeți până laciupercile sunt fragede, aproximativ 30 de minute.Clătiți kombu; se adaugă în bulion. Se fierbe 1 minut. Folosind clești, îndepărtați kombu șiciuperci; aruncați kombu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
CiuperciCiuperci
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
GhimbirGhimbir
BulionBulion
KombuKombu
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
3
Transferciuperci la suprafața de lucru; tăiați tulpinileși aruncați.
4
Tăiați fiecare ciupercă în 3 până la4 benzi. Tulpina bulion prin fin-meshstrainer într-un alt vas mare; discardsolids în filtru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați tamari și orezoțet în bulion. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți și răciți ciupercile.Se răcește, se acoperă și se răcește bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TamariTamari
BulionBulion
1
Aduceți oală mare de săratapă să fiarbă. Gatiti ignamele pana cand sunt fragede, 4 pana la 5 minute. Folosind skimmer, transferați lacastron mediu. Gătiți mazăre de zăpadă, varză șimorcovi separat până când sunt fragede (zăpadă, 30 de secunde; varză, 1 1/2 minute;morcovi, 2 minute). Folosind skimmer, transferațilegume pentru a separa boluri. Rezervălichid de gătit. Faceți înainte: legumele pot fifierte cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
VarzăVarză
MorcovMorcov
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lăsați legumele șilichidul să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
3
Aduceți lichidul de gătit la fiert.
4
Stropeștecu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
5
Adăugați tăiței; gatiti pana se inmoaie darîncă ferm pentru a mușca, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
6
Scurgere; clătiți.
7
Între timp, aduceți bulion de legumepentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
8
Adăugați ceapă verde și ghimbirbenzi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
9
Folosind clești, împărțiți fidea printrebowls. Împărțiți ciupercile, ignamele,mazărea de zăpadă, varza și morcovii între boluri, fiecareîn Movilă separată. Împărțiți tofu,dacă utilizați, printre boluri. Se toarnă bulionul și se servește, trecând sambal oelek și tamari separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal OelekSambal Oelek
CiuperciCiuperci
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
VarzăVarză
MorcovMorcov
PastePaste
TamariTamari
BulionBulion
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
CleșteClește
1
Lemongrass, o ierbăcare seamănă cu o ceapă verde, are o aromă blândălemonie. Kombu (alias varec) este o varietate de alge marine care este adesea folosită pentru fabricarea stocului. De obicei se vinde uscat. Tamarieste un sos întunecat făcut din soia. Udoneste un cartof Japonez gros pe bază de grâu sau porumb. Sambal oelek, un sos picant de chili, este un ingredient comun în indoneziană și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal OelekSambal Oelek
Sos De ChiliSos De Chili
Ceapa VerdeCeapa Verde
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
SoiaSoia
VarecVarec
GrâuGrâu
StocStoc
PorumbPorumb
2
Gătit chinezesc. Căutați aceste ingredienteîn secțiunea de alimente asiatice a unor supermarketuri și pe piețele asiatice.
3
Pe porție: (analiza include tofu.) calorii kcal, 6,4% calorii din grăsimi, 2,4 g grăsimi, 0,0 g grăsimi saturate, 0 mg colesterol,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
4 g carbohidrați,
5
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista