Udon cu bulion de ciuperci, varză și igname este un vegan garnitură. O porție conține 304 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi subțiri, ciuperci shiitake, tăiței soba și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Udon Cu Bulion De Ciuperci, Varză Și Igname, Udon japonez cu ciuperci-bulion de soia cu ciuperci prăjite și varză (Vegan), și Rață prăjită și ciuperci Udon (Kamo Kinoko Udon) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulion și 3 căni de apăsimmer în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați coriandru, ciuperci,ghimbir feliat și lemongrass. Capac; fierbeți până laciupercile sunt fragede, aproximativ 30 de minute.Clătiți kombu; se adaugă în bulion. Se fierbe 1 minut. Folosind clești, îndepărtați kombu șiciuperci; aruncați kombu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Ciuperci
1 Kg Tortillas De Maíz
Ghimbir
Bulion
Kombu
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
3
Transferciuperci la suprafața de lucru; tăiați tulpinileși aruncați.
4
Tăiați fiecare ciupercă în 3 până la4 benzi. Tulpina bulion prin fin-meshstrainer într-un alt vas mare; discardsolids în filtru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați tamari și orezoțet în bulion. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți și răciți ciupercile.Se răcește, se acoperă și se răcește bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Tamari
Bulion
1
Aduceți oală mare de săratapă să fiarbă. Gatiti ignamele pana cand sunt fragede, 4 pana la 5 minute. Folosind skimmer, transferați lacastron mediu. Gătiți mazăre de zăpadă, varză șimorcovi separat până când sunt fragede (zăpadă, 30 de secunde; varză, 1 1/2 minute;morcovi, 2 minute). Folosind skimmer, transferațilegume pentru a separa boluri. Rezervălichid de gătit. Faceți înainte: legumele pot fifierte cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Mazăre De Zăpadă
Varză
Morcov
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Skimmer
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lăsați legumele șilichidul să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
3
Aduceți lichidul de gătit la fiert.
4
Stropeștecu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
5
Adăugați tăiței; gatiti pana se inmoaie darîncă ferm pentru a mușca, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
6
Scurgere; clătiți.
7
Între timp, aduceți bulion de legumepentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
8
Adăugați ceapă verde și ghimbirbenzi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
9
Folosind clești, împărțiți fidea printrebowls. Împărțiți ciupercile, ignamele,mazărea de zăpadă, varza și morcovii între boluri, fiecareîn Movilă separată. Împărțiți tofu,dacă utilizați, printre boluri. Se toarnă bulionul și se servește, trecând sambal oelek și tamari separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal Oelek
Ciuperci
Mazăre De Zăpadă
Varză
Morcov
Paste
Tamari
Bulion
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
Clește
1
Lemongrass, o ierbăcare seamănă cu o ceapă verde, are o aromă blândălemonie. Kombu (alias varec) este o varietate de alge marine care este adesea folosită pentru fabricarea stocului. De obicei se vinde uscat. Tamarieste un sos întunecat făcut din soia. Udoneste un cartof Japonez gros pe bază de grâu sau porumb. Sambal oelek, un sos picant de chili, este un ingredient comun în indoneziană și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal Oelek
Sos De Chili
Ceapa Verde
Iarbă De Lămâie
Soia
Varec
Grâu
Stoc
Porumb
2
Gătit chinezesc. Căutați aceste ingredienteîn secțiunea de alimente asiatice a unor supermarketuri și pe piețele asiatice.
3
Pe porție: (analiza include tofu.) calorii kcal, 6,4% calorii din grăsimi, 2,4 g grăsimi, 0,0 g grăsimi saturate, 0 mg colesterol,