Ucelli Scappati
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, primar și prietenos cu fodmap rețete în cutia de rețete, Ucelli Scappati ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $4.18 pe portie, primești un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 527 calorii. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână picior de vițel, unt, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 56%. Păsări De Vită: Uccelletti Scappati sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți bucăți de vițel la o grosime de 1/4 inch și așezați-vă pe suprafața de lucru.
Așezați câte o felie de prosciutto peste fiecare.
Așezați 2 frunze de salvie pe fiecare și împărțiți pătrunjelul între toate cele 8 bucăți.
Rotiți fiecare bucată în sus și faceți două rânduri de 4 pe orizontală. Folosiți 4 frigarui pentru a face o șuviță cu fiecare frigăruie care străpunge 4 rulouri.
Așezați 1 cub de pancetta la capătul fiecărei frigărui și împingeți astfel încât carnea să fie împinsă strâns de la ambele capete.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți untul la foc mediu până când spuma dispare.
Sote skewer setează 10 minute, întorcându-se de mai multe ori.
Scoateți, tăiați de-a lungul liniilor paralele cu frigarui și serviți fierbinte cu pene de lămâie și Taragna Polenta (rețetă separată).