Uau! Sosul dulce și acru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de sosuri. Această rețetă face 6 porții cu 286 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet distilat, sos fierbinte de ardei cayenne, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 264 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Sos dulce și acru, Sos dulce și acru, și Sos dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă apă, zahăr, ketchup, ananas, oțet, fulgi de ardei roșu, sos de soia, sos de friptură și sos fierbinte împreună într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Sos De Friptură
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Scoateți 1/2 cană de sos într-un castron mic; bateți amidonul de porumb în sosul din castron. Aduceți sosul în cratiță la fiert, amestecați sosul cu amidonul de porumb în sosul care fierbe. Gatiti, amestecand ocazional, pana se ingroasa, aproximativ 15 minute.