Tăiței în stil coreean în bulion rece de fasole
Tăiței în stil coreean în bulion rece de fasole este un vegan felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 557 calorii, 34G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, castraveți, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Mool Gooksu (tăiței mixți coreeni în bulion de hamsii), Coaste scurte în stil coreean cu tăiței, și Frigarui de vita in stil coreean cu taitei de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o.
Adăugați tăiței și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu moale, 5 până la 7 minute.
Scurgeți-le și clătiți-le sub apă rece, apoi puneți-le într-un castron sau oală cu apă rece.
Puneți fasolea, nucile, semințele de susan, sosul de soia și câteva măcinări de piper negru într-un blender cu 3 căni de apă cu gheață. Pur până la neted, subțierea cu puțină apă dacă bulionul pare gros. Gustați și reglați condimentul. (Puteți face bulionul cu până la o zi înainte; acoperiți bine și refrigerați.)
Scurgeți bine tăiței udon și îngrămădiți-i în centrul bolurilor. Puneți bulionul rece de jur împrejur.
Garnisiți cu castraveți și câteva semințe de susan, un strop de ulei de susan și, dacă doriți, niște chile și scallion; servi.
Puneți fasolea, nucile, semințele de susan, sosul de soia și câteva măcinări de piper negru într-un blender cu 3 căni de apă cu gheață. Pur până la neted, subțierea cu puțină apă dacă bulionul pare gros. Gustați și reglați condimentul. (Puteți face bulionul cu până la o zi înainte; acoperiți bine și refrigerați.)
Scurgeți bine tăiței udon și îngrămădiți-i în centrul bolurilor. Puneți bulionul rece de jur împrejur.
Garnisiți cu castraveți și câteva semințe de susan, un strop de ulei de susan și, dacă doriți, niște chile și scallion; servi.