Tăiței de orez - salata de creveți este o fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 447 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 6,81 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, zahărul, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încearcă Salată de tăiței de orez cu creveți, Salată de tăiței de orez cu sos de andive, creveți și soia-ghimbir, și Supă asiatică de tăiței de orez cu creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți 1/4 cană sos de pește, sucul de 1 lime, 2 linguri ulei vegetal, jalapeno, zahăr, jumătate din usturoi și 1/2 cană apă într-un castron mic; da deoparte. Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la înălțime medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Sos De Pește
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați coaja și sucul de var rămas și usturoiul rămas, 1 lingură de ulei vegetal și 2 lingurițe de sos de pește într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Sos De Pește
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați creveții și aruncați pentru a acoperi. Grătiți creveții până când sunt ușor carbonizați și opaci, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Aruncați tăiței, romaine, morcovi, ierburi și muguri de fasole într-un castron mare. Adăugați treptat suficient pansament pentru a acoperi; arunca. Împărțiți între boluri și acoperiți cu creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Romaine
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este chemarea Sullivan Vineyard Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 44 de dolari.
Chemarea Sullivan Vineyard Chardonnay
Fructele coapte concentrate frumoase și notele de creme brulee pe nas duc la un gust plin de unt de mere, pepene copt și alune cu stejar integrat și un finisaj lung persistent.