Tăiței De Orez Cu Creveți De Arahide Picante
Taitei de orez picant creveți de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 521 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, unt de arahide cremos, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sos picant de arahide cu tăiței de orez brun și legume, Tăiței De Arahide Picante, și Tăiței De Arahide Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare sau tigaie la foc mediu; sotati ceapa, usturoiul si fulgii de ardei rosu pana cand usturoiul se rumeneste usor, 2-3 minute.
Adăugați creveți; gătiți și amestecați până când creveții încep să se întărească, aproximativ 5 minute.
Se amestecă roșiile, untul de arahide și pasta roșie de chile în amestecul de creveți; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când sosul se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Așezați tăiței într-un castron mare și acoperiți cu apă fierbinte. Puneți deoparte până când fidea se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și clătiți bine.
Împărțiți tăiței între plăcile de servire; top cu sos de creveți.
Garnisiți fiecare porție cu cilantro, iaurt și arahide.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.