Tăiței cu curcan, fasole verde și hoisin
Nevoie de o curs principal fără lactate? Fidea cu curcan, fasole verde și hoisin ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 569 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,21 USD pe porție. Un amestec de tăiței ramen, carne tocată de curcan, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 93 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Hoisin-carne de porc fiartă, ciuperci și fasole verde pe tăiței, Carne de porc Hoisin cu fasole verde, și Hoisin-Tempeh glazurat cu fasole verde și caju.
Instrucțiuni
Fierbeți tăiței urmând instrucțiunile ambalajului, adăugând fasolea verde pentru ultimele 2 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-un castron mic, amestecați împreună hoisinul, sucul de lămâie și sosul de ardei iute. Într-un wok sau tigaie, încălziți uleiul, apoi prăjiți tocatul până se rumenesc frumos.
Adăugați usturoiul și prăjiți încă 1 min. Se amestecă amestecul de hoisin și se mai gătește câteva minute până se lipeste. În cele din urmă, amestecați tăiței, fasolea și jumătate din ceapa de primăvară pentru a se încălzi. Împrăștiați peste ceapa de primăvară rămasă pentru a servi.