Turtă scurtă topită în gură

Turtă scurtă topită în gură
Melt-in-your-gura Shortbread este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr de cofetărie, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Se topește în gură fleică, Se topesc în gură cookie-uri I, și Se topește în gură pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți untul cu un mixer electric până devine pufos. Se amestecă zahărul cofetarilor, amidonul de porumb și făina. Bateți la minim timp de un minut, apoi la maxim timp de 3 până la 4 minute. Aruncați cookie-urile cu linguri la o distanță de 2 inci pe o foaie de cookie unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Cookie-uriCookie-uri
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit. Aveți grijă ca marginile să nu se rumenească prea mult. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista