Turtă Dulce Souffl 6s
Nevoie de o desert vegetarian? Gingerbread souffl ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 175 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sufleuri De Turtă Dulce, Casă De Turtă Dulce (Mini Case De Turtă Dulce), și Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți împreună primele 4 ingrediente într-o cratiță medie până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant.
Transferați amestecul într-un castron mare și amestecați melasa și următoarele 4 ingrediente. Se răcește 15 minute.
Bateți gălbenușurile de ou.
Unt 10 (7-oz.) ramekins; presărați cu zahăr pentru a acoperi și scuturați excesul.
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o treime din amestecul de albuș de ou în amestecul de lapte până se omogenizează bine. Repetați de două ori cu amestecul de albuș rămas. Puneți aluatul în ramekins pregătiți, lăsând spațiu de 3/4 inch în partea de sus a fiecăruia.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se umflă și se fixează.
Serviți imediat cu frișcă și ghimbir zdrobitsnaps.
Notă: de asemenea, puteți coace acest lucru într-un 2 1/2-qt. souffl fel de mâncare.
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până se umflă și se fixează.