Turtă Dulce Souffl 6s

Turtă Dulce Souffl 6s
Nevoie de o desert vegetarian? Gingerbread souffl ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 175 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sufleuri De Turtă Dulce, Casă De Turtă Dulce (Mini Case De Turtă Dulce), și Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună primele 4 ingrediente într-o cratiță medie până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați amestecul într-un castron mare și amestecați melasa și următoarele 4 ingrediente. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Unt 10 (7-oz.) ramekins; presărați cu zahăr pentru a acoperi și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o treime din amestecul de albuș de ou în amestecul de lapte până se omogenizează bine. Repetați de două ori cu amestecul de albuș rămas. Puneți aluatul în ramekins pregătiți, lăsând spațiu de 3/4 inch în partea de sus a fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se umflă și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți imediat cu frișcă și ghimbir zdrobitsnaps.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
9
Notă: de asemenea, puteți coace acest lucru într-un 2 1/2-qt. souffl fel de mâncare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până se umflă și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista