Turtă dulce scoțiană
Turta dulce scoțiană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 359 de calorii. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 15 și costă 74 de cenți per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită migdale, melasă, ouă și coajă de portocală confiată. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Scottish Shortbread, Scottish Eggs și Scottish Scones.
Instrucțiuni
Amestecați făina, condimentele și bicarbonatul de sodiu.
Într-un castron mare, cremă untul sau margarina cu zahărul și melasa. Bateți ouăle, apoi berea. Bateți amestecul de făină în amestecul de smântână. Se amestecă stafidele, coaja de portocală și migdalele. Transformați aluatul într-o tavă de copt de 9 x 13 inch unsă și făinată.
Coaceți la 325 de grade F (165 de grade C) timp de 40 de minute sau până când este gata.
Transferați pe un gratar pentru a se răci.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Moet & Chandon White Star (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.