Turtă dulce rapidă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 437 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, bisquick, melasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Turtă Dulce Rapidă Cu Dovleac, Înghețată de turtă dulce (rapidă și ușoară), și Glazură rapidă de lămâie acidulată pentru prăjituri de turtă dulce.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177° și ungeți o tigaie de 13 pe 9 inci. Într-un castron mare, combinați Bisquick, 1 1/4 căni de zahăr și ghimbir. Într-un castron separat, amestecați laptele cu melasa, apoi bateți în unt și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Melasă
Unt
Ghimbir
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
Cuptor
2
Adăugați ingrediente lichide la ingredientele uscate și amestecați până se omogenizează și se omogenizează.
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 25 de minute. Întoarceți-vă pe un suport de sârmă și lăsați-l să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
4
Bateți smântâna cu restul de 2 linguri. zahăr până când formează vârfuri rigide și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
5
Tăiați tortul în 8 bucăți egale. Puneți o bucată de sos de mere pe fiecare dintre cele 4 farfurii de desert, dacă utilizați. Aranjați o felie de turtă dulce pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
6
Întindeți frisca pe cele 4 bucăți și apoi acoperiți cu alte bucăți. Dollop cu mai multă frișcă.