Turtă Dulce Prăjituri Mici
Turtă dulce prăjituri mici necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 90 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 36 și costă 16 cenți pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de făină, zahăr brun, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca desert. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Prăjituri De Turtă Dulce, Prăjituri De Turtă Dulce, și Turtă dulce băiat și fată prăjituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați ghimbirul cristalizat și 1 lingură de făină, aruncând pentru a acoperi; puneți amestecul deoparte.
Combinați zahărul, melasa, scorțișoara, ghimbirul măcinat și cardamomul într-o cratiță medie. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Se amestecă bicarbonatul de sodiu. (Amestecul va deveni gros și spumos.)
Scoateți amestecul de pe foc.
Adăugați untul, amestecând până se topește untul.
Adăugați oul și amestecați bine cu un bici. Lingurați ușor 2 2/3 căni de făină în căni de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit. Amestecați treptat 2 2/3 căni de făină și amestec de ghimbir cristalizat în amestec de zahăr.
Întoarceți aluatul pe o suprafață plană și frământați ușor de 4 până la 5 ori. Se răcește ușor. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rotiți fiecare porție într-o grosime de 1/4 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați aluatul cu un tăietor de 2 1/2 inci.
Așezați pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 325 timp de 12 minute. Răciți prăjiturile pe tigăi timp de 2 minute sau până când sunt ferme.
Scoateți cookie-urile din tigăi; se răcește pe rafturile de sârmă. Repetați procedura cu aluatul rămas.