Turtă dulce III
Turtă dulce III necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 295 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert ieftin pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Casă De Turtă Dulce (Mini Case De Turtă Dulce), Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, și Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie rotundă de 9 inci. Cerneti impreuna faina, ghimbirul, scortisoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr brun până la lumină și pufos. Bateți oul și melasa.
Adăugați amestecul de făină și apă. Bateți până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se răcește în tigaie pe o grătar timp de 10 minute.
Scoateți din tigaie și serviți cald.