Turtă dulce de modă veche cu frișcă de melasă

Turtă dulce de modă veche cu frișcă de melasă
Turtă dulce de modă veche cu frișcă de melasă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați melasă cu aromă ușoară, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de melasă cu lămâie-ghimbir cu frișcă, Melasă - tort de turtă dulce cu cremă de Mascarpone, și No-Putinei Melasă (Turtă Dulce) Cookie Inghetata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie metalică de 9x9x2 inci. Folosind mixerul electric, bateți 1 cană de zahăr și unt într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în 3/4 cană melasă, apoi ouă câte 1. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara, ghimbirul si sarea; bateți până se omogenizează. Bateți în 1/4 cană smântână, apoi 3/4 cană apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
UntUnt
GhimbirGhimbir
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute. Tort rece în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Bateți 1 1/4 căni de smântână și 1 lingură de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri. Îndoiți 2 linguri de melasă doar până când apar dungi (nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Tăiați tortul în felii; transferați în farfurii.
6
Se servește cu frișcă de melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
MelasăMelasă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista