Turtă dulce de modă veche cu frișcă de melasă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați melasă cu aromă ușoară, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de melasă cu lămâie-ghimbir cu frișcă, Melasă - tort de turtă dulce cu cremă de Mascarpone, și No-Putinei Melasă (Turtă Dulce) Cookie Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie metalică de 9x9x2 inci. Folosind mixerul electric, bateți 1 cană de zahăr și unt într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în 3/4 cană melasă, apoi ouă câte 1. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara, ghimbirul si sarea; bateți până se omogenizează. Bateți în 1/4 cană smântână, apoi 3/4 cană apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Melasă
Unt
Ghimbir
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Tava De Copt
Bol
Cuptor
2
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute. Tort rece în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Bateți 1 1/4 căni de smântână și 1 lingură de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri. Îndoiți 2 linguri de melasă doar până când apar dungi (nu amestecați prea mult).