Turtă Dulce De Dovleac

Turtă Dulce De Dovleac
Această rețetă servește 16. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 276 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, dovleac solid, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Turtă Dulce De Dovleac, Turtă Dulce De Dovleac, și Turtă Dulce De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ouăle și înlocuitorul de ouă. Se amestecă dovleacul, mierea, untul și iaurtul până se omogenizează. Se amestecă germenii de grâu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
DovleacDovleac
UntUnt
IaurtIaurt
MiereMiere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați ingredientele uscate; adăugați treptat la amestecul de dovleac și amestecați bine. Coat un 10-in. tigaie cu tub canelat cu spray de gătit și praf cu făină; adăugați aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se coace la 350 de minute pentru 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Combinați ingredientele de glazură până se omogenizează; stropiți peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista