Turtă dulce cu Stout

Turtă dulce cu Stout
Turtă dulce cu Stout este un vegetarian desert. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 506 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Turtă Dulce Cu Cremă De Unt, Tort De Turtă Dulce Guinness Stout, și Cookie-Uri Vegane De Turtă Dulce Cu Guinness Stout.

Instrucțiuni

1
Lăsați stout-ul să stea o oră întreagă la temperatura camerei, amestecând ocazional, pentru a-i permite să se aplatizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
2
Încălziți cuptorul la 350 km F (325 km F dacă utilizați o tavă din metal turnat la culoare închisă) și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie cu tub de 12 căni sau o tigaie cu tort Bundt cu unt și apoi praf cu făină, atingând excesul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
3
Așezați făina, condimentele, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a combina; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Așezați untul și zaharurile în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți cu viteză medie până când este ușor și pufos, răzuind părțile laterale ale bolului după cum este necesar, aproximativ 3 minute. Cu mixerul încă la viteză medie, adăugați ouăle și gălbenușul de ou și bateți până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați melasa și bateți la viteză mică până când se combină.La viteză mică, adăugați amestecul de făină în trei adăugiri, alternând cu stout și amestecând timp de 30 de secunde la viteză medie după fiecare adăugare. După ultima adăugare, bateți la viteză mică până când se încorporează uniform, aproximativ 1 minut. Nu amestecați prea mult.Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți până când partea superioară revine la atingere și un tester de tort introdus în centru iese curat, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați tortul în tigaie pe un suport de sârmă timp de 15 minute. Inversați pe raft pentru a termina răcirea complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Se transferă într-un platou de servire, se pudrează cu zahăr pudră și se servește cu sos tare de portocale, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
PortocaliuPortocaliu
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista