Turtă dulce cu sos de stafide este un Hor d ' oeuvre care servește 80. O porție conține 186 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână scurtarea, bicarbonatul de sodiu, untul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos De Stafide De Ananas, Sos Ancho-Stafide, și Sos De Stafide Cu Rom.
Instrucțiuni
1
Într-un castron foarte mare, cremă scurtarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Combinați făina, scorțișoara, praful de copt, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați la amestecul cremos alternativ cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se amestecă bine.
5
Transferați la patru unse 13-in. x 9-în. tigăi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Se coace la 350 de minute pentru 30-40 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pentru sos, într-un cuptor olandez, combinați zaharurile, făina și sarea. Se amestecă treptat în apă. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura; adăugați stafide. Se fierbe timp de 10 minute sau până când stafidele sunt pline, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
8
Se ia de pe foc. Se amestecă untul până se topește.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nomine Renard Brut. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier