Turtă dulce cu sos de stafide este un Hor d ' oeuvre care servește 80. O porție conține 186 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână scurtarea, bicarbonatul de sodiu, untul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos De Stafide De Ananas, Sos Ancho-Stafide, și Sos De Stafide Cu Rom.
Instrucțiuni
1
Într-un castron foarte mare, cremă scurtarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
Combinați făina, scorțișoara, praful de copt, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați la amestecul cremos alternativ cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se amestecă bine.
5
Transferați la patru unse 13-in. x 9-în. tigăi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se coace la 350 de minute pentru 30-40 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Pentru sos, într-un cuptor olandez, combinați zaharurile, făina și sarea. Se amestecă treptat în apă. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura; adăugați stafide. Se fierbe timp de 10 minute sau până când stafidele sunt pline, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Se ia de pe foc. Se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nomine Renard Brut. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier