Turta dulce clasică este o fără lactate și vegetarian desert. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 326 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos de mere, ghimbir măcinat, melasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Clasice De Turtă Dulce, Cookie-Uri Clasice De Turtă Dulce, și Tort Clasic De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 12 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
2
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, ghimbirul, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea. Într-un bol separat, amestecați sosul de mere cu bicarbonatul de sodiu. Într-un al treilea castron mare, bateți ouăle, albușul de ou, melasa, zahărul brun și uleiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Sos De Mere
Albușuri De Ou
Scorțișoară
Melasă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă ușor pentru a forma un aluat neted. Îndoiți amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
4
Se toarnă aluatul în tigaia Bundt.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Coaceți în centrul cuptorului până când o scobitoare introdusă în mijlocul turtei iese curată, 45 de minute. Se răcește 5 minute în tigaie pe grătar, apoi se mulează pentru a se răci complet. Se pudrează cu zahărul cofetarilor și se servește.