Turtă dulce bogată și lipicioasă cu marmeladă

Turtă dulce bogată și lipicioasă cu marmeladă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați turtă dulce bogată și lipicioasă cu marmeladă. Această rețetă vegetariană servește 18 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 201 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină cu creștere automată, marmeladă de portocale, stafide aurii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Budinca de marmeladă lipicioasă, Cârnați De Marmeladă De Ceapă Lipicioasă, și Tort Portocaliu Lipicios Cu Glazură De Marmeladă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt și făină tigaie metalică de 9x9x2 inci; linia de jos cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Cerneti faina si ghimbirul macinat intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Bate în melasă. Bateți în amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu ouă, câte 1. Bateți în marmeladă, apoi stafide și ghimbir cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
MarmeladăMarmeladă
MelasăMelasă
StafideStafide
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se transferă în tava de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 38 de minute. Tort rece complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Tăiați tortul în 9 pătrate.
6
Tăiați fiecare pătrat în jumătate, făcând optsprezece bucăți 1 1/2x3-inch.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Revista