Turtă Dulce

Turtă Dulce
Gingery Gingerbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 201 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți extract de vanillan, melasă, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Turtă Dulce Atf Cu Glazură De Brânză Cremă De Gingery, Gingery Coriandru Dip, și Dulceata De Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu aproximativ o oră înainte, desfaceți untul și puneți-l într-un castron mare. Folosiți un cuțit de masă pentru a-l tăia în bucăți de 1 inch și lăsați-l să stea la temperatura camerei pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 177° (325F dacă utilizați o tavă de sticlă). Puneți puțin unt moale pe un prosop de hârtie, o bucată de hârtie cerată sau un înveliș de unt și ungeți ușor fundul și colțurile unei tigaie de 9 x 13 inci. (Nu este nevoie să ungeți părțile laterale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea prafului de copt, scorțișoara, ghimbirul praf și cuișoarele într-un castron de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți încet pentru a amesteca, apoi amestecați ghimbirul proaspăt ras, amestecând până se distribuie. Pune asta deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Zdrobiți zahărul brun în castron cu untul înmuiat. Folosiți un mixer electric portabil la viteză mare (sau dacă nu aveți unul, folosiți un tel, cu entuziasm) pentru a bate untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați melasa și apoi ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui părțile laterale ale vasului de câteva ori în timpul acestui proces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
7
Adăugați extractul de vanilie și continuați să bateți încă un minut sau două, până când totul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
8
Adăugați aproximativ o treime din amestecul de făină în amestecul de unt, amestecând încet suficient pentru a se amesteca în mare parte. Apoi se toarnă aproximativ o treime din zară și se amestecă. Continuați cu o altă treime din zară. Apoi repetați cu amestecul de făină rămas și Zara. În timp ce faceți acest lucru, treceți la agitare cu o lingură când aluatul se îngroașă și amestecați din fundul vasului după fiecare adăugaresuficient pentru a se amesteca bine fără a se amesteca prea mult. (Este în regulă dacă aluatul finit nu este complet neted.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Transferați aluatul în tigaia pregătită, având grijă să-l răzuiți cu o spatulă de cauciuc. Apoi folosiți spatula pentru a întinde aluatul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
10
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când partea superioară este elastică la atingere și/sau o scobitoare introdusă până la capăt în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
11
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați turta dulce să se răcească în tigaie timp de cel puțin 15 minute înainte de a o tăia în 24 de bucăți dreptunghiulare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Se servește cald, la temperatura camerei sau rece.
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții24
Scor De Sănătate3
Revista