Turtă dulce
Turtă dulce ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 9 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 405 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți cuișoare măcinate, melasă, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Casă De Turtă Dulce (Mini Case De Turtă Dulce), Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream, și Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zaharuri, bătând bine.
Adăugați oul, bătând până se omogenizează.
Adăugați melasă, bătând până se omogenizează.
Bateți împreună făina și următoarele 8 ingrediente într-un castron mare.
Se adaugă la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Se toarnă în 9 unse ușor (6-oz.) ramekins.
Coaceți la 350 timp de 24 până la 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 15 minute.
Serviți cald cu frișcă sau stropiți cu glazură de rom.
Notă: turta dulce poate fi coaptă într-o tigaie pătrată unsă și făinată de 9 inci. Măriți timpul de coacere la 50 până la 55 de minute.