Turtă dulce
Turtă dulce este un vegetarian desert. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 430 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, melasă ușoară, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream, Casă De Turtă Dulce (Mini Case De Turtă Dulce), și Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci.
Bateți împreună făina, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea într-un castron. Bateți untul și zahărul cu un mixer electric la viteză medie până când sunt palide și pufoase. Bateți în ou până se amestecă, apoi bateți în melasă și zară.
Se amestecă amestecul de făină la viteză mică până se omogenizează, apoi se adaugă apă fierbinte și se bate 1 minut (aluatul poate părea coagulat.)
Întindeți aluatul uniform în tigaie și coaceți până când o culegere împădurită introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft.
Turta dulce poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată în tigaie la temperatura camerei (acoperită odată rece).