Turtle Tart
Reteta Turtle Tart ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 3 ore și 15 minute. Această rețetă face 16 porții cu 415 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată cu lapte, apă, amestec de prăjituri cu fulgi de ovăz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Turtle Tart, Turtle Praline Tart, și Caramel Turtle Tart pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. F. Într-un castron mare, se amestecă amestecul de biscuiți, untul, apa și oul până se formează aluatul moale. Se amestecă 1 cană de nuci pecan. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tăvii de tartă de 9 inci cu fundul detașabil.
Coaceți 19 până la 21 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 10 minute.
Între timp, într-un castron mediu cu microunde, caramele cu microunde și 1/3 cană cremă la maxim 2 până la 4 minute, amestecând de două ori, până când caramelele sunt topite. Se amestecă 3/4 cană de nuci pecan.
Se întinde peste crusta răcită. La frigider 15 minute.
Într-un alt castron mediu cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și 1/3 cană cremă la 1 până la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până când ciocolata este netedă.
Se toarnă peste umplutură.
Se presară cu 1/4 cană de nuci pecan. Dați la frigider 2 ore sau până când este setat. Pentru a servi, lăsați să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de tăiere. A se păstra acoperit la frigider.