Turtle Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 248 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de ienibahar, vin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați Turtle Stew, Turtle Pie, și Turtle Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dragați broasca țestoasă în făină. Într-o oală mare, cu fundul greu, la foc mare, topiți untul și rumeniți bucățile de broască țestoasă, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți broasca țestoasă din tigaie și lăsați să se răcească suficient pentru a o manipula. Deglazați tigaia cu vin roșu, răzuind bucățile de jos și laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați țelina, ceapa, morcovii în oală. Amestecați bulionul de vită, 1/2 cană de apă și Worcestershire și continuați să gătiți la foc mediu-mare. În castron mic amestecati impreuna amidon de porumb, boia de ardei, ienibahar, patrunjel, nucsoara, ghimbir, pasta de tomate, sare și piper și 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos Worcestershire
Pasta De Tomate
Carne De Vită
Amidon De Porumb
Ienibahar
Morcov
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
țelină
Ghimbir
Nucșoară
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Grăsime De Porc înapoi
4
Se adaugă la amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
5
Odată ce broasca țestoasă s-a răcit, puneți carnea în pânză de brânză și legați-o închisă cu sfoară de măcelar și adăugați-o în oală. Broasca țestoasă trebuie să fie în pânză de brânză, astfel încât să poată fi extrasă din tocană înainte de piure. Continuați să gătiți la foc mediu-mare până când amestecul fierbe, apoi reduceți focul la minim și fierbeți timp de 2 ore. După 2 ore, scoateți broasca țestoasă din pânză de brânză și strecurați legumele din stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Stoc
Carne
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Apa Suplimentara
Grăsime De Porc înapoi
6
Transferați legumele fierte într-un robot de bucătărie și procesați până când se obține o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
7
Scoateți broasca țestoasă din pânză de brânză și readuceți carnea în cratiță cu legume lichide și piure rezervate. Gatiti la foc mediu pana se atinge grosimea dorita, aproximativ 20 de minute. Se toarnă în boluri de servire și se termină cu puțin sherry în fiecare castron înainte de servire.