Turte umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați turte umplute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 36 g de grăsimi și un total de 616 calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 1,78 USD per porție , această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulion de legume, pesmet, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84% . Acest scor este uimitor. Muschiuța de vițel umplută cu legume cu turte dulci , turte dulci și turte dulci sotate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Într-un castron mediu, combinați ouăle fierte tari, pătrunjelul, ceapa, pesmetul, untul topit și suficient bulion, după cum este necesar, pentru a face o umplutură umedă. Uscați turțile cu un prosop de hârtie și faceți un buzunar în mijlocul turșelor suficient de mare pentru a umple. Asezonați turțele cu sare și piper și umpleți cavitatea cu amestec de umplutură.
Încinge uleiul de sâmburi de struguri într-o tigaie medie cu mâner pentru cuptor. Intr-un castron putin adanc, asezoneaza faina cu sare si piper si drageaza turtele in faina, scuturand excesul. Transferați ușor turtele într-o tigaie fierbinte și prăjiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Pune toata tava in cuptorul preincalzit pentru a termina. Testați starea de fierbere după aproximativ 5 minute atingând turtele pentru a vedea dacă interiorul s-a „strâns” suficient, astfel încât să rămână intact atunci când este feliat. Când s-a atins acest punct, scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească aproximativ 20 de minute pentru a permite tuturor aromelor să curgă înapoi în turte și lăsați-l să se stabilească înainte de a fi feliat.