Turte umplute

Turte umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați turte umplute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 36 g de grăsimi și un total de 616 calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 1,78 USD per porție , această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulion de legume, pesmet, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84% . Acest scor este uimitor. Muschiuța de vițel umplută cu legume cu turte dulci , turte dulci și turte dulci sotate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Kilograme Turte De Vițel1 1/2 Kilograme Turte De Vițel
2
Într-un castron mediu, combinați ouăle fierte tari, pătrunjelul, ceapa, pesmetul, untul topit și suficient bulion, după cum este necesar, pentru a face o umplutură umedă. Uscați turțile cu un prosop de hârtie și faceți un buzunar în mijlocul turșelor suficient de mare pentru a umple. Asezonați turțele cu sare și piper și umpleți cavitatea cu amestec de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete
Ouă Fierte Tari Decojite, Feliate și Tăiate CubulețeOuă Fierte Tari Decojite, Feliate și Tăiate Cubulețe
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Încinge uleiul de sâmburi de struguri într-o tigaie medie cu mâner pentru cuptor. Intr-un castron putin adanc, asezoneaza faina cu sare si piper si drageaza turtele in faina, scuturand excesul. Transferați ușor turtele într-o tigaie fierbinte și prăjiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Pune toata tava in cuptorul preincalzit pentru a termina. Testați starea de fierbere după aproximativ 5 minute atingând turtele pentru a vedea dacă interiorul s-a „strâns” suficient, astfel încât să rămână intact atunci când este feliat. Când s-a atins acest punct, scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească aproximativ 20 de minute pentru a permite tuturor aromelor să curgă înapoi în turte și lăsați-l să se stabilească înainte de a fi feliat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista