Turte De Turtă Dulce Cu Glazură De Citrice
O porție conține 331 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zară, zahăr granulat domino, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turtă dulce de modă veche cu glazură de citrice, Ulei de măsline pâine de mac cu citrice cu glazură de vanilie de citrice, și Turtă Dulce Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți și făinați 2 (8 1/2 - x 4 1/2-inch) tigăi de pâine.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zaharuri, bătând până devine pufos.
Adăugați melasă; bate până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Bateți în zară până se omogenizează.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare. Se adaugă treptat în amestecul de unt, bătând până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 50 până la 53 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Stropiți cu glazură de citrice.