Turte de curcan cu sos de smântână de afine

Turtele de curcan cu sos de cremă de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 687 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână apă, smântână grea, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Încercați Chiftele de Quinoa de dovleac Butternut cu sos de portocale de afine, Chiftele italiene de vită cu sos de cremă balsamică, și Chiftele italiene de vită cu ciuperci, ceapă și sos de cremă balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați curcanul, ouăle, 1 cană de pesmet, usturoiul, sarea, boiaua, salvia, piperul negru și ardeiul cayenne într-un castron. Împărțiți amestecul în 4 chiftele. Înveliți fiecare tort cu 1/4 cană pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă la foc mediu. Gatiti prajiturile in uleiul incalzit pana se rumenesc, 4 pana la 5 minute pe fiecare parte. Păstrând prăjiturile în tigaie, scoateți aproximativ 1/2 din uleiul rămas din tigaie; adăugați sosul de afine în tigaie; acoperiți cu folie de aluminiu.
Așezați tigaia acoperită în cuptorul preîncălzit și gătiți prăjiturile până ajung la o temperatură internă de 165 grade F (75 grade C), aproximativ 15 minute.
Scoateți chiftelele din tigaie și înfășurați-le în folie de aluminiu pentru a vă menține cald.
Întoarceți tigaia la foc mediu pe aragaz. Se amestecă smântâna grea în sosul de afine.
Bateți împreună amidonul de porumb și apa; adăugați încet în tigaie; gatiti si amestecati pana se ingroasa sosul.
Se toarnă sosul peste chiftele pentru a servi.