Turrcorn de Chocolate (tort de biscuiti cu ciocolata)
Turrcornn de Chocolate (Chocolate Biscuit Cake) este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian desert. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 689 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Biscuiți Cu Ciocolată, Tort De Biscuiți Cu Ciocolată, și Tort De Biscuiți Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Ungeți tigaia cu formă de arc de 9 inci cu 1 lingură de unt.
Cu atașamentul pentru tel, amestecați restul de 3 bețe de unt și zahărul cofetarilor într-un castron mare la viteză mică până la încorporare, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți până la lumină și pufos, aproximativ 2 minute.
Reduceți viteza la minim, adăugați pudră de cacao și amestecați până se încorporează, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți până când cacao este complet încorporat și amestecul este ușor și pufos, aproximativ 2 minute, răzuind părțile laterale și fundul vasului cu spatula de cauciuc, după cum este necesar.
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați vanilie și sare și bateți doar pentru a combina.
Adăugați bucăți de cookie și, cu spatula de cauciuc, pliați ușor până când bucățile de cookie sunt acoperite cu amestec de ciocolată.
Răzuiți amestecul în tigaia pregătită, apăsând ușor. Se acopera Turr-ul cu folie de plastic si se congeleaza cel putin 4 ore
Când Turr cupruln este înghețat și gata de servit, amestecați zahărul și apa într-o cratiță medie cu fund greu la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți siropul până când se înregistrează 240 F pe termometrul pentru bomboane, 5 până la 7 minute.
În timp ce siropul fierbe, cu atașament de tel, bateți albușurile și sarea la viteză medie până se slăbesc, aproximativ 1 minut. Măriți viteza la mediu-mare și bateți până se formează vârfuri moi, 2 până la 3 minute.
Cu mixerul care rulează la viteză medie-mare, adăugați încet și cu grijă sirop la albușurile de ou. Bateți până când în afara bolului este rece la atingere și albii sunt groși și lucioși, aproximativ 7 minute.
Eliberați Turr congelat de la tigaie și puneți-l pe platoul de servire.
Întindeți bezea decorativ deasupra și părțile laterale. Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 10 minute înainte de a tăia cu un cuțit zimțat.