Turkey Patty Melt
Turkey Patty Melt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 675 calorii, 52G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma masa de secară, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Bufniță Cu Ochi Mari ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Turkey Patty Melt, Dublu Decker Turcia Patty Se Topesc, și Deschis Cu Care Se Confruntă Turcia Patty Se Topesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru prăjiturile de curcan: într-un castron mare, combinați curcanul, ricotta, Salvia, sosul de soia, sosul Worcestershire, Dijon și presărați cu puțină sare și piper. Împărțiți - le în 4 bucăți egale și apăsați-le în runde subțiri de 1/4 inci.
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați uleiul de canola și căutați prăjiturile pe prima parte până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Răsturnați și gătiți încă 3 până la 4 minute până când sunt fierte.
Puneți o felie de brânză elvețiană pe fiecare bucată de pâine, apoi un burger de curcan, urmat de aproximativ 1/4 cană de ceapă caramelizată.
Așezați bucata de pâine de sus și apoi ungeți fiecare parte a sandvișului.
Tăviți fiecare parte la foc mediu până la auriu, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Dacă aveți un castron metalic, acoperiți sandvișurile astfel încât să se aburească puțin și brânza se va topi mai repede.
Serviți cu muștar galben bun, dacă doriți și o grămadă mare de cartofi prăjiți.
Încălziți o oală mare cu fund greu la foc mediu-mare.
Adăugați untul și uleiul de măsline, lăsați untul să se topească,apoi adăugați ceapa și aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu sare și piper, apoi se acoperă vasul și se coboară focul la mediu-scăzut.
Lăsați ceapa să transpire, să aburească și să se înmoaie timp de 10 până la 15 minute. Descoperiți tigaia și lăsați ceapa să gătească aproximativ o oră, verificând frecvent ceapa și amestecând.
Odată ce ceapa este complet caramelizată și o culoare aurie profundă, adăugați sherry și răzuiți orice bucăți din partea de jos a tigaiei. Se amestecă cimbrul, se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.