Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că încercați Turf 'n' Surf cu Pesto Sauce Pastan. Această rețetă servește 2. Pentru 5,72 USD pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 565 calorii, 42G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă de la Taste of Home necesită friptură de filet de vită, ulei de măsline, crenguțe de pătrunjel și frunze de busuioc. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Surf & Turf Paste Cajun, Kebaburi Surf ' n ' Turf cu sos de coriandru-Lime, și Surf și gazon cu sos de mărar și chutney de ceapă.
Instrucțiuni
1
Gatiti fettuccina conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mică la foc mediu-mare, gătiți friptura în 1 lingură de ulei timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
3
În aceeași tigaie la foc mediu, gătiți creveții timp de 1 minut pe fiecare parte. Se amestecă usturoiul, sucul de lămâie și coaja; gatiti 2-3 minute mai mult sau pana cand crevetii devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Într-un robot de bucătărie, combinați pătrunjelul, busuiocul, ceapa verde, bulionul și uleiul rămas. Acoperiți și procesați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Scurgeți fettuccina; aruncați cu sos pesto. Împărțiți între două plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată