Turducken: curcan dezosat umplut cu o rață dezosată și pui dezosat
Turducken: curcan dezosată umplute cu o rață dezosată și pui dezosată necesită în jurul valorii de 18 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 25 de porții cu 1549 calorii, 108g de proteine, și 97G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ardei grași prăjiți, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 88%. Rețete similare includ Piept De Curcan Umplut Cu Afine Dezosat, Cârnați și ciuperci umplute piept de curcan dezosat, și Boudin Umplute Dezosată Pui Prăjit.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipamente speciale: tigaie mare și raft, hârtie pergament, folie de aluminiu, sfoară de măcelar de 20 de picioare, ac mare de cusut
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, Scursa
3
Pentru umplutura de cârnați andouille: într-un castron mare, amestecați carnea de porc, fumul lichid, usturoiul, ardeiul sărat, ardeiul negru, fulgii de ardei iute, buzduganul, ienibaharul, frunzele de dafin măcinate, salvia și ardeiul cayenne, dacă se utilizează, cu puțină apă rece. Într-o tigaie sau pe un blat plat, rumeniți amestecul de cârnați în aproximativ 3 lingurițe debacon grăsime pentru aromă. Odată ce amestecul de cârnați este rumenit, răciți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Buzdugan
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Pentru umplutura de spanac: topiți untul în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați spanacul, ceapa, semințele de fenicul, sarea și piperul alb și sotati timp de 5 minute până la cald. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pesmet, Câteva Pumni
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Așezați pieptul de pui proaspăt în jos pe o placă de tăiere mare. Începând de la gâtul păsării, veți tăia pielea de-a lungul coloanei vertebrale. Folosind vârful cuțitului și pornind de la capătul gâtului, separați carnea de cutia toracică pe 1 parte. Disjuncțiaripa de la omoplat și rezervați pentru stoc. Lucrați spre osul coapsei, tăiați articulația cu bilă și soclu și "pop" slăbit folosind presiunea ascendentă cu mâna de sub pasăre. Folosind dvs. thumbnail, slăbiți "carnea de stridii" (partea cea mai delicată) din cadru. Cu cuțitul, scoateți coapsa și osul piciorului, dar păstrați piciorul atașat de pasăre. Repetați procesul pe cealaltă parte a puiului. Când ambele părți sunt terminate, pasărea se va așeza plat. Prindeți cutia toracică de zona gâtului și trageți ușor spre spate pentru a îndepărta întreaga carcasă și cartilajul osos al sânului. Repetați aceeași procedură de dezosare pentru rață. Într-o zonă bine ventilată sau cu unventilator de evacuare la înălțime, preîncălziți o tigaie mare din fontă la foarte fierbinte. Frecați puiul dezosat și rața cu ulei de măsline. Stropiți generos cu condimente înnegrite pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Așezați pielea în jos în tigaie timp de 1 până la 2 minute, apoi întoarceți-o și repetați-o. La frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Dezosați curcanul folosind aceeași procedură ca puiul și rața cu 2 excepții: aripile de curcan trebuie lăsate atașate de carne, iar copanul osos trebuie să fie disjunct de carnea dezosată a coapsei și lăsat atașat lacarne. Produsul final ar trebui să fie un curcan plat dezosat (cu excepția aripilor și a copanelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Curcan
Copane De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Rață întreagă
1
Așezați pielea curcanului în jos pe o suprafață plană. Frecați carnea cu 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se presara cu 2 linguritocat usturoi proaspăt și 1 lingurăcondimente negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Întindeți un strat uniform de pansament cu pâine de porumb peste carne de aproximativ 3/4 inch grosime și bateți cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Kilograme De Mure (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Întindeți stratul de 1/4 inch de umplutură de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Kilograme De Mure (aproximativ
5
Se presară cu 2 căni de umplutură de cârnați andouille. Deasupra, așezați 6 până la 8 felii de ardei grași roșii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6
Așezați rața răcită, cu pielea în jos, deasupra umpluturii stratificate. Repetați umplutura stratificată ca mai sus. Aranjați puiul răcit, cu pielea în jos, deasupra raței umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rață întreagă
7
Răspândiți restul de umplutură deasupra puiului. Apăsați ușor cu mâinile pentru a compacta toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Kilograme De Mure (aproximativ
8
Pentru a lega turduckenul: acest lucru poate necesita ajutorul altei persoane. Ridicați părțile laterale ale curcanului împreună. Puneți un ajutor să țină pasărea închisă în timp ce coaseți partea din spate a curcanului împreună folosind sfoară de măcelar, făcând cusăturile la aproximativ 1 inch distanță, începând din spatele curcanului și lucrând spre gât. Aveți grijă, deoarece Turducken nu are cadru boney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
9
Roll peste piept-side - up și termina de cusut porțiunea de gât de pasăre. Legați și tăiați sfoara. Acum coaseți deschiderea la secțiunea piciorului Turciei. Trusspicioarele împreună cu sfoară. Pentru sprijin suplimentar, legați sfoara măcelarului în jurul lățimii păsării la fiecare 3 centimetri în jos de-a lungul lungimii păsării. Poziționați - vă mâinile uniform sub turducken și ridicați-vă într-o tigaie mare de prăjire cu raft în interior. Tigaia trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 3 inci pentru a prinde picături în timpul gătitului. Frecați întreaga piele expusă a păsării cu 2 linguri de ulei de măsline, apoi presărați cu 1 lingură decondimente negre și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Fasole Cannelloni, Scursa
10
Adăugați 1/2 cană de apă pe fundul tăvii de prăjire. Înfășurați bastoanele cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, Scursa
11
Puneți hârtie pergament pestepasare inire. Așezați ușor tigaia de prăjire cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, Scursa
12
Coaceți la 200 de grade F timp de 12 ore sau până când temperatura internă atinge 165 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
13
Îndepărtați toată folia și hârtia pergament în ultima oră a timpului de prăjire și creșteți temperatura la 325 grade F. Ungeți cu picăturile. Când ați terminat, scoateți din cuptor și lăsați să se așeze în tigaia de prăjire timp de cel puțin 1 oră. Cu 2 spatule grele, introduceți dedesubt și scoateți turducken din rack pentru a plasa pe sculptură platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Fasole Cannelloni, Scursa
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
14
Îndepărtați toate sforile măcelarului, inclusiv tragerea porțiunii de-a lungul coloanei vertebrale. Pentru a servi, tăiați turduckenul pe jumătate pe lungime, apoi tăiați porțiile transversal în grosimi de aproximativ 1 inch.