Turducken: curcan dezosat umplut cu o rață dezosată și pui dezosat

Turducken: curcan dezosat umplut cu o rață dezosată și pui dezosat
Turducken: curcan dezosată umplute cu o rață dezosată și pui dezosată necesită în jurul valorii de 18 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 25 de porții cu 1549 calorii, 108g de proteine, și 97G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ardei grași prăjiți, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 88%. Rețete similare includ Piept De Curcan Umplut Cu Afine Dezosat, Cârnați și ciuperci umplute piept de curcan dezosat, și Boudin Umplute Dezosată Pui Prăjit.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipamente speciale: tigaie mare și raft, hârtie pergament, folie de aluminiu, sfoară de măcelar de 20 de picioare, ac mare de cusut
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Pentru umplutura de cârnați andouille: într-un castron mare, amestecați carnea de porc, fumul lichid, usturoiul, ardeiul sărat, ardeiul negru, fulgii de ardei iute, buzduganul, ienibaharul, frunzele de dafin măcinate, salvia și ardeiul cayenne, dacă se utilizează, cu puțină apă rece. Într-o tigaie sau pe un blat plat, rumeniți amestecul de cârnați în aproximativ 3 lingurițe debacon grăsime pentru aromă. Odată ce amestecul de cârnați este rumenit, răciți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
BuzduganBuzdugan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Pentru umplutura de spanac: topiți untul în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați spanacul, ceapa, semințele de fenicul, sarea și piperul alb și sotati timp de 5 minute până la cald. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Așezați pieptul de pui proaspăt în jos pe o placă de tăiere mare. Începând de la gâtul păsării, veți tăia pielea de-a lungul coloanei vertebrale. Folosind vârful cuțitului și pornind de la capătul gâtului, separați carnea de cutia toracică pe 1 parte. Disjuncțiaripa de la omoplat și rezervați pentru stoc. Lucrați spre osul coapsei, tăiați articulația cu bilă și soclu și "pop" slăbit folosind presiunea ascendentă cu mâna de sub pasăre. Folosind dvs. thumbnail, slăbiți "carnea de stridii" (partea cea mai delicată) din cadru. Cu cuțitul, scoateți coapsa și osul piciorului, dar păstrați piciorul atașat de pasăre. Repetați procesul pe cealaltă parte a puiului. Când ambele părți sunt terminate, pasărea se va așeza plat. Prindeți cutia toracică de zona gâtului și trageți ușor spre spate pentru a îndepărta întreaga carcasă și cartilajul osos al sânului. Repetați aceeași procedură de dezosare pentru rață. Într-o zonă bine ventilată sau cu unventilator de evacuare la înălțime, preîncălziți o tigaie mare din fontă la foarte fierbinte. Frecați puiul dezosat și rața cu ulei de măsline. Stropiți generos cu condimente înnegrite pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați pielea în jos în tigaie timp de 1 până la 2 minute, apoi întoarceți-o și repetați-o. La frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Dezosați curcanul folosind aceeași procedură ca puiul și rața cu 2 excepții: aripile de curcan trebuie lăsate atașate de carne, iar copanul osos trebuie să fie disjunct de carnea dezosată a coapsei și lăsat atașat lacarne. Produsul final ar trebui să fie un curcan plat dezosat (cu excepția aripilor și a copanelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
Copane De PuiCopane De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Rață întreagăRață întreagă
1
Așezați pielea curcanului în jos pe o suprafață plană. Frecați carnea cu 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se presara cu 2 linguritocat usturoi proaspăt și 1 lingurăcondimente negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Întindeți un strat uniform de pansament cu pâine de porumb peste carne de aproximativ 3/4 inch grosime și bateți cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Întindeți stratul de 1/4 inch de umplutură de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se presară cu 2 căni de umplutură de cârnați andouille. Deasupra, așezați 6 până la 8 felii de ardei grași roșii prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6
Așezați rața răcită, cu pielea în jos, deasupra umpluturii stratificate. Repetați umplutura stratificată ca mai sus. Aranjați puiul răcit, cu pielea în jos, deasupra raței umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rață întreagăRață întreagă
7
Răspândiți restul de umplutură deasupra puiului. Apăsați ușor cu mâinile pentru a compacta toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Pentru a lega turduckenul: acest lucru poate necesita ajutorul altei persoane. Ridicați părțile laterale ale curcanului împreună. Puneți un ajutor să țină pasărea închisă în timp ce coaseți partea din spate a curcanului împreună folosind sfoară de măcelar, făcând cusăturile la aproximativ 1 inch distanță, începând din spatele curcanului și lucrând spre gât. Aveți grijă, deoarece Turducken nu are cadru boney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
9
Roll peste piept-side - up și termina de cusut porțiunea de gât de pasăre. Legați și tăiați sfoara. Acum coaseți deschiderea la secțiunea piciorului Turciei. Trusspicioarele împreună cu sfoară. Pentru sprijin suplimentar, legați sfoara măcelarului în jurul lățimii păsării la fiecare 3 centimetri în jos de-a lungul lungimii păsării. Poziționați - vă mâinile uniform sub turducken și ridicați-vă într-o tigaie mare de prăjire cu raft în interior. Tigaia trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 3 inci pentru a prinde picături în timpul gătitului. Frecați întreaga piele expusă a păsării cu 2 linguri de ulei de măsline, apoi presărați cu 1 lingură decondimente negre și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Adăugați 1/2 cană de apă pe fundul tăvii de prăjire. Înfășurați bastoanele cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
11
Puneți hârtie pergament pestepasare inire. Așezați ușor tigaia de prăjire cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Coaceți la 200 de grade F timp de 12 ore sau până când temperatura internă atinge 165 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
13
Îndepărtați toată folia și hârtia pergament în ultima oră a timpului de prăjire și creșteți temperatura la 325 grade F. Ungeți cu picăturile. Când ați terminat, scoateți din cuptor și lăsați să se așeze în tigaia de prăjire timp de cel puțin 1 oră. Cu 2 spatule grele, introduceți dedesubt și scoateți turducken din rack pentru a plasa pe sculptură platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
14
Îndepărtați toate sforile măcelarului, inclusiv tragerea porțiunii de-a lungul coloanei vertebrale. Pentru a servi, tăiați turduckenul pe jumătate pe lungime, apoi tăiați porțiile transversal în grosimi de aproximativ 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
15
Serviți cu sos și bucurați-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Ingrediente

3Bucăți de caramele Heath Barbacon grăsimebacon grăsime1pinchPrindeți frunza de dafinPrindeți frunza de dafin0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmDespre condimentul înnegrit, împărțitDespre condimentul înnegrit, împărțit2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite1pinchCiupiți ardeiul cayenne, opționalCiupiți ardeiul cayenne, opțional1pinchCiupiți fulgi de ardei iuteCiupiți fulgi de ardei iute2kilogramesos de porumb preferatsos de porumb preferat0Bucăți de caramele Heath Bar1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1Oreos dublu umplutsemințe de fenicul măcinatsemințe de fenicul măcinat2kilogramespanac tocat congelat, dezghețați și îndepărtați excesul de lichid sau 3 kilograme spanac proaspăt tocatspanac tocat congelat, dezghețați și îndepărtați excesul de lichid sau 3 kilograme spanac proaspăt tocat2Bucăți de caramele Heath Barusturoi tocatusturoi tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmusturoi proaspăt tocatusturoi proaspăt tocat1pinchPinch sol ienibaharPinch sol ienibahar1pinchCiupiți buzduganul de pământCiupiți buzduganul de pământ1kilogramecarne de porc măcinată grosiercarne de porc măcinată grosier1pinchPinch sol salviePinch sol salvie1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare3Bucăți de caramele Heath BarSos pentru salata ranch, optionalSos pentru salata ranch, optional2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline, divizatulei de măsline, divizat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa sotataceapa sotata1Bucăți de caramele Heath Barlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă3ardei grași roșii prăjiți întregi, tăiați în fâșiiardei grași roșii prăjiți întregi, tăiați în fâșii2Ceapa galbena medie, tocatasosul tău preferat de curcansosul tău preferat de curcan1Bucăți de caramele Heath Bar1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's2kilogramepui întreg proaspătpui întreg proaspăt3kilogramerață întreagă proaspătărață întreagă proaspătă11kilogramecurcan întreg proaspătcurcan întreg proaspăt
DificultateExpert
Gata În18 hrs
Porții25
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista