Turcia Tonnato (curcan rece Italian în sos de Caper de ton)
Rețeta Turcia Tonnato (curcan rece Italian în sos de Caper de ton) este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 10,83 USD pe porție. O porție conține 1342 calorii, 177g de proteine, și 67g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, capere murate, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Turcia Tonnato (Curcan Cu Sos De Ton), Cotlete de curcan cu Prosciutto și sos de capere, și Turcia Tonnato pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a găti curcanul, puneți totul într-o tigaie mare și strângeți fripturile de curcan printre ele.Aduceți la foc mic și gătiți timp de 40 de minute, întorcând o dată sau de două ori la foc mic. Se lasă să se răcească complet în bulion și se dă la frigider până când este gata de asamblare (încă în bulion) acest lucru se poate face a doua zi before.No cu mai mult de 2 ore înainte de a dori să-l serviți, scoateți curcanul din bulion și uscați-l pe prosoape de hârtie, strecurați bulionul printr-o sită într-un castron și aruncați legumele și ierburile.Aranjați curcanul uscat pe un platou de servire într-un mod îngrijit ușor suprapus.Faceți sosul (se poate face și cu o zi înainte) punând totul în blender sau robot de bucătărie în afară de bulion. Se amestecă bine și se adaugă puțin câte puțin bulionul până când sosul are consistența cremei groase de turnare.Se toarnă cu grijă peste curcan și se ornează cu caperele de măsline și pătrunjel și se dă la frigider până când este gata de servit nu mai mult de 2 ore.Rafinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Unică
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.