Turcia Tonnato cu cartofi și fasole verde

Turcia Tonnato cu cartofi și fasole verde
Turcia Tonnato cu cartofi și fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 694 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 6 și costă $3.65 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, la 1/ qt apă, kalamata și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Turcia Tonnato Cu Cartofi Și Fasole Verde, Fasole verde carbonizată cu Tonnato picant, și Pâine De Carne De Curcan Cu Piure De Cartofi Și Fasole Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pieptul de curcan într - o oală de paste de 6 până la 8 litri și adăugați bulion și suficientă apă pentru a acoperi curcanul cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți curcanul și aduceți lichidul la fierbere. Se condimentează cu sare și se întoarce curcanul în oală, apoi se braconează la foc mic, neacoperit, degresând orice spumă, până când un termometru cu citire instantanee a introdus 2 inci în diagonală în cea mai groasă parte a sânului (nu atingeți osul) înregistrează 155 F, 1 până la 1 1/4 ore. Se răcește curcanul în bulion 30 de minute (temperatura internă va crește la 170 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
OsOs
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Ton pur, anșoa, maioneză, ulei, suc de lămâie și apă într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
HamsiiHamsii
ApăApă
TonTon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați curcanul pe o tăietură, apoi aduceți lichidul de braconaj rămas la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Adăugați jumătate de fasole și gătiți, neacoperite, până când sunt crocante, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
4
Transferați cu o lingură cu fante într-o strecurătoare și reîmprospătați sub apă rece. Gatiti fasolea ramasa si improspatati in acelasi mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Adăugați cartofii în bulion în oală și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți cartofii, rezervând bulion pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BulionBulion
1
Tăiați subțire pieptul de curcan pe diagonală. Aranjați fasolea pe un platou și acoperiți cu cartofi, apoi stropiți legumele cu puțin sos tonnato. Se acoperă cu felii de curcan și mai mult sos tonnato.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
LegumeLegume
CartofiCartofi
Toată TurciaToată Turcia
FasoleFasole
SosSos
2
Presărați vasul cu capere, măsline și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
MăslineMăsline
BusuiocBusuioc
3
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
1
* Turcia poate fi gătită cu 1 zi înainte. Se răcește în bulion, neacoperit, 1 oră, apoi se răcește în bulion, acoperit. (Răcirea în bulion ajută la menținerea curcanului fraged și umed.) * Dacă aveți o oală de paste cu o inserție de coș cu aburi de mică adâncime, puteți găti curcan în oală, apoi, după ce îl scoateți, fierbeți cartofii în bulion în timp ce aburiți fasolea în inserție.* Sosul Tonnato poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Toată TurciaToată Turcia
FasoleFasole
BulionBulion
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista