Turcia Tonnato

Turcia Tonnato
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, și FODMAP fel principal prietenos? Turcia Tonnato ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 5. Pentru $ 3.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 264 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de sare, capere, suc de caper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Curcan Tonnato (curcan rece Italian în sos de Caper de ton), Tonnato De Curcan (Curcan Cu Sos De Ton), și Turcia Tonnato.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Așezați filetele de curcan într-un vas de copt pătrat de 8 inci; frecați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan MuschiuletCurcan Muschiulet
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Presărați filetele uniform cu condimente italiene, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se toarnă 1 cană bulion de pui în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
5
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când un termometru înregistrează 17
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Lăsați să stea 10 minute.
7
În timp ce curcanul stă, așezați restul de 1/4 cană de bulion, maioneză și următoarele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Scoateți curcanul din vas; aruncați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
9
Tăiați filetele în diagonală în medalioane groase de 1 inch. Se toarna sosul peste curcanul feliat si se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan FeliatCurcan Feliat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Serviți cald.
11
Tonnato (tohn-NAH-toh) înseamnă "sos de ton" în italiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Revista