Turcia Tonnato
Turcia Tonnato ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 567 calorii, 74G de proteine, și 26g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 4.9 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, piper, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Turcia Tonnato (curcan rece Italian în sos de Caper de ton), Turcia Tonnato (Curcan Cu Sos De Ton), și Turcia Tonnato.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă împreună tapenada, coaja, usturoiul și rozmarinul într-un castron mic.
Aranjați curcanul, cu pielea în sus, pe o suprafață de lucru cu capătul mai îngust și ascuțit cel mai apropiat de dvs. Determinați care parte lungă a sânului este cea mai groasă, apoi, pornind de la acea parte și ținând cuțitul paralel cu suprafața de lucru, tăiați pieptul orizontal aproape în jumătate, oprindu-vă la 1 inch de cealaltă parte. Deschide pieptul ca o carte. Se condimentează pieptul cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Întindeți amestecul de tapenadă uniform pe sân cu spatele unei linguri, lăsând o margine de 1 inch pe toate părțile. Începând din lateral fără piele, înfășurați curcanul lateral, terminând cusătura în jos (pielea va fi în afara sânului rulat). Legați pieptul de curcan rulat transversal la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie. Se prăjește uscat, apoi se presară afară peste tot cu 1 linguriță de sare rămasă și 1/2 linguriță de piper.
Încălziți uleiul de măsline (2 linguri) într-o tigaie grea de 12 inci până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi curcanul maro, întorcându-se ocazional, 8 minute în total.
Transferați într-o tigaie de prăjire de 13 x 9 inci și adăugați vin în tigaie. Friptură de curcan, neacoperit, până când un termometru introdus în diagonală 2 inci în cea mai groasă parte înregistrează 160 F, aproximativ 1 oră.
Transferați friptura într-un platou pentru a se răci, rezervând sucuri de tigaie. Se răcește friptura complet, neacoperită, apoi se răcește, se înfășoară bine în folie de plastic, 2 ore.
Ton pur și simplu (inclusiv ulei), 1/2 cană de ulei de măsline, apă, suc de lămâie, pastă de hamsii și 4 linguri de sucuri de tigaie rezervate într-un blender, oprindu-se și răzuind părțile, după cum este necesar, până când sunt foarte netede.
Se transferă într-un castron și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți până la rece, aproximativ 1 oră.
Tăiați friptura de curcan răcită în felii groase de 1/4 inch, aruncând corzi, apoi acoperiți cu sos răcit. Aduceți curcanul și sosul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Se servește cu pene de lămâie, capere și pătrunjel.
Friptura și sosul de curcan pot fi răcite separat până la 2 zile.