Turcia Tetrazzini Crisp
Turkey Tetrazzini Crisp ar putea fi doar rețeta americană pe care o cauți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine, 19 g de grăsimi și un total de 531 de calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 2,28 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare kosher, unt, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 77%, ceea ce este bun. Rețete similare includ Turkey Tetrazzini Crisp, Turkey Tetrazzini Crisp și Turkey Tetrazzini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tavă de 13 pe 9 inci cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Fierbe pastele în apă clocotită și cu sare din abundență până când se înmoaie puțin, dar încă nu sunt gătite complet. (Pastele vor absorbi lichidul din sos pe măsură ce se termină de gătit în cuptor.)
Scurgeți, clătiți cu apă rece pentru a opri gătirea, scurgeți din nou și lăsați deoparte.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați curcanul. Gătiți, despărțind carnea în bucăți mari, până când este gătită, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu puțină sare și piper.
Scoateți carnea cu o lingură cu fantă pentru a scurge orice exces de lichid din carne.
Lasam tigaia sa se raceasca putin, apoi adaugam untul ramas si il topim la foc mediu.
Adăugați făina și amestecați pentru a o combina.
Bateți constant până când făina s-a fiert, dar nu s-a rumenit, aproximativ 2 minute.
Adăugați laptele încet, amestecând pentru a nu forma cocoloașe.
Adăugați bulionul de pui, cayenne și nucșoară și gătiți, amestecând des, până când amestecul începe să se îngroașe, aproximativ 5 până la 10 minute. Se amestecă salvia și se condimentează cu puțină sare și piper. Încorporați curcanul și pastele, asigurându-vă că toate sunt bine acoperite cu sos.
Se toarnă în tava pregătită.
Pentru a face toppingul, combinați pesmetul și parmezanul și umeziți cu untul topit.
Întindeți uniform topul peste tetrazzini, introduceți tava la cuptor și gătiți până când blatul devine maro auriu și amestecul clocotește, aproximativ 30 de minute.
Lasati sa se odihneasca 10 minute inainte de servire.
De asemenea, puteți umple 8 ramekine individuale unse de 10 până la 12 uncii cu tetrazzini și topping. Acestea se vor coace în aproximativ 20 de minute. Acestea pot fi congelate: Asigurați-vă că sunt reci, apoi adăugați 1 lingură de lapte, supă de pui sau apă în fiecare ramekin. Înfășurați-le bine în folie de plastic și puneți-le la congelator. Faceți o gaură în folie de plastic și puneți la microunde la dezghețare timp de 5 minute, apoi puneți la microunde la foc mare timp de aproximativ 8 până la 10 minute sau până când tetrazzinii sunt fierbinți și clocotesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crisp funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Nu se pot solicita etichete specifice.