Turcia Taco Mac
Turcia Taco Mac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 450 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cheddar preshredded, porumb, chipsuri de tortilla și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați O oală de curcan Chili Mac + VIDEO, Turcia Taco Dip, și Turcia Taco Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Curcan măcinat maro într-o tigaie mare la foc mediu-mare; pus deoparte.
Gatiti macaroane si branza conform indicatiilor de pe ambalaj.
Într-un castron mare, amestecați pentru a combina macaroane și brânză, curcan măcinat gătit, pimentos și porumb și transferați în vasul de caserolă de 3 litri. Zdrobiți chipsurile de tortilla deasupra și presărați cu brânză Cheddar.
Se introduce la cuptor și se coace 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.