Turcia Polpettone
Polpettone de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 395 calorii, 40g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare de mare, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Turcia Polpettone, Chiftele de curcan (Polpettone di Tachino), și Polpettone Două Moduri.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați curcanul într-un castron mare.
Adăugați ingredientele de burger rămase, cu excepția brânzei; lucrați ușor cu mâna. Împărțiți amestecul în 8 bucăți egale. Aplatizați fiecare piesă în patty rotund. Top 4 din patties cu o bucată de brânză și apoi cu a doua patty. Cu mâna, apăsați marginile împreună pentru a sigila și a face torturi de grosime uniformă.
Pe foi separate de hârtie cerată, așezați făină condimentată și pesmet panko. Într-un castron puțin adânc, bateți ușor oul. Se acoperă ușor chiftelele cu amestec de făină, apoi se înmoaie în ou și apoi se acoperă cu pesmet, apăsând ușor firimiturile pe chiftele.
Încălziți tigaia rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu.
Adăugați suficient ulei de măsline până la 1/8 inch adâncime. Când uleiul este fierbinte, adăugați chiftele. Gatiti aproximativ 1 1/2 minute pana se rumenesc frumos, apoi intoarceti si gatiti alte parti 1-2 minute sau pana se rumenesc.
Puneți tigaia cu chiftele în cuptor; coaceți aproximativ 10 minute până când curcanul nu mai este roz în centru.