Turcia Polpettone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul Polpettone. Această rețetă face 4 porții cu 394 calorii, 40g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, gălbenuș de ou, făină condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele de curcan (Polpettone di Tachino), Polpettone Două Moduri, și Polpettone -- Pâine De Legume (Italia) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Așezați curcanul într-un castron mare.
Adăugați ingredientele de burger rămase, cu excepția brânzei; lucrați ușor cu mâna. Împărțiți amestecul în 8 bucăți egale. Aplatizați fiecare piesă în patty rotund. Top 4 din patties cu o bucată de brânză și apoi cu a doua patty. Cu mâna, apăsați marginile împreună pentru a sigila și a face torturi de grosime uniformă.
Pe foi separate de hârtie cerată, așezați făină condimentată și pesmet panko. Într-un castron puțin adânc, bateți ușor oul. Se acoperă ușor chiftelele cu amestec de făină, apoi se înmoaie în ou și apoi se acoperă cu pesmet, apăsând ușor firimiturile pe chiftele.
Încălziți tigaia rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu.
Adăugați suficient ulei de măsline până la 1/8 inch adâncime. Când uleiul este fierbinte, adăugați chiftele. Gatiti aproximativ 1 1/2 minute pana se rumenesc frumos, apoi intoarceti si gatiti alte parti 1-2 minute sau pana se rumenesc.
Puneți tigaia cu chiftele în cuptor; coaceți aproximativ 10 minute până când curcanul nu mai este roz în centru.