Turcia Pinwheel
Turcia Pinwheel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 250 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 83 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pesmet, piper măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Aperitive de curcan de vacanță cu brânză de capră și mere, Porc Într-O Roată, și Muscaturi De Pinwheel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați un raft într-o tigaie pentru broiler.
Amestecați împreună curcanul măcinat, firimiturile de pâine, oul, 1 linguriță de sare și piperul negru într-un bol; bateți amestecul pe foaia de copt pregătită într-un dreptunghi de 10 x 14 inci.
Într-un castron, așezați spanacul, 3/4 cană de brânză italiană, 1 linguriță de condimente italiene, praf de usturoi și 1/4 linguriță de sare. Combinați ușor și întindeți amestecul de spanac peste carne, lăsând o marjă de 3/4 inci. Ridicați o margine a hârtiei pergament și rotiți marginea, începând cu capătul scurt. Continuați să rulați, trăgând înapoi hârtia pergament în timp ce mergeți, până când carnea este o rolă fermă. Apăsați cusătura în jos și așezați rola cu cusătura în jos în raft peste tigaia de prăjire.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ruloul este gătit și sucurile curg limpede, aproximativ 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee, introdus în centrul rolei, ar trebui să citească 160 de grade F (70 de grade C).
Trageți tigaia de prăjire din cuptor și întindeți ruloul cu ketchup; se presară cu 1/4 cană de amestec de brânză italiană și 1/2 linguriță de condimente italiene. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza s-a topit, încă aproximativ 10 minute.