Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Turcia Piccatan. O porție conține 499 calorii, 42G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, unt, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Turcia Piccata, Turcia Piccata, și Turcia Piccata.
Instrucțiuni
1
Așezați făina într-un castron puțin adânc sau într-o farfurie cu margini. Condimentează cotletele cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Dragați curcanul în făină, până când este complet acoperit, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți 1 lingură de unt cu uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați o cotlet de curcan și gătiți până devin aurii pe ambele părți și fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți deoparte sub un cort de folie și repetați cu cotletul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Reduceți focul la mediu-mic și adăugați vinul și sucul de lămâie în tigaie. Răzuiește orice bucăți de carne rămase. Într-un castron mic, amestecați împreună făina rămasă și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Resturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă în tigaie împreună cu bulionul și se amestecă pentru a se combina. Fierbeți sosul timp de 2-3 minute, până când amestecul s-a îngroșat. Se amestecă caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
6
Pentru a servi, așezați câte o cotletă pe fiecare farfurie și împărțiți sosul între cele două porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Garnisiți cu felii de lămâie și frunze proaspete de pătrunjel (dacă aveți la îndemână). Curcanul este excelent servit alături de piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat