Turcia Perisoare Usturoi Pâine Eroi
Turcia Meatball usturoi Pâine Heroes ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta fel principal. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 717 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, ouă, curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Turcia Perisoare Usturoi Pâine Eroi, Carne de curcan Subs pe pâine prăjită usturoi chifle, și Perisoare Eroi.
Instrucțiuni
Roșiile pur și simplu cu pur și simplu într-un blender.
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu-mare până când strălucește, apoi fierbeți ceapa până devine aurie, 5 până la 6 minute.
Se adauga usturoiul si saut 1 minut.
Adăugați roșii pur și simplu, zahăr și sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, 30 până la 35 de minute.
Amestecați firimiturile de pâine și laptele într-un castron mare și lăsați să stea 10 minute.
Se amestecă ouăle, brânza, usturoiul, pătrunjelul, oregano și sarea, apoi se adaugă curcanul și se amestecă cu mâinile până se combină bine (nu se amestecă prea mult).
Formați 1 porție de 1/2 lingură în chiftele și aranjați pe 2 foi de copt mari, grele, cu margini bine unse.
Se amestecă untul, uleiul, usturoiul, sarea, brânza, pătrunjelul și piperul într-un castron.
Întindeți aproximativ 2 lingurițe rotunjite de unt de usturoi pe ambele părți despicate ale fiecărui coc. Aranjați chiflele, cu părțile unse în sus, pe o foaie mare de copt.
Fierbeți chiftelele la 3 până la 4 inci de la căldură, răsturnându-se o dată, până devin aurii și tocmai gătite (165 km f pe termometrul cu citire instantanee), 5 până la 8 minute.
Chiflele se prăjesc, numai cu părțile unse, până devin aurii, de la 30 de secunde la 1 minut, urmărind îndeaproape (chiflele se rumenesc repede).
Puneți puțin sos pe fiecare chiflă, apoi acoperiți cu 4 chiftele (în funcție de mărimea chiflelor) și stropiți cu mai mult sos.
* Sosul de roșii poate fi preparat cu până la 2 zile înainte și răcit într-un recipient etanș. Reîncălziți înainte de utilizare, subțierea cu apă, dacă este necesar, la consistența dorită.* Untul de usturoi poate fi preparat cu până la 2 zile înainte și răcit într-un recipient etanș. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Meatballs pot fi formate cu 1 zi înainte.
Puneți–le pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară, acoperiți-le bine cu folie de plastic și răciți.