Turcia Meatball usturoi Pâine Heroes ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta fel principal. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 717 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, ouă, curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Turcia Perisoare Usturoi Pâine Eroi, Carne de curcan Subs pe pâine prăjită usturoi chifle, și Perisoare Eroi.
Instrucțiuni
1
Roșiile pur și simplu cu pur și simplu într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu-mare până când strălucește, apoi fierbeți ceapa până devine aurie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se adauga usturoiul si saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați roșii pur și simplu, zahăr și sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Zahăr
Sare
1
Amestecați firimiturile de pâine și laptele într-un castron mare și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă ouăle, brânza, usturoiul, pătrunjelul, oregano și sarea, apoi se adaugă curcanul și se amestecă cu mâinile până se combină bine (nu se amestecă prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Brânză
Usturoi
Toată Turcia
Ouă
Sare
3
Formați 1 porție de 1/2 lingură în chiftele și aranjați pe 2 foi de copt mari, grele, cu margini bine unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Se amestecă untul, uleiul, usturoiul, sarea, brânza, pătrunjelul și piperul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Unt
Brânză
Usturoi
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți aproximativ 2 lingurițe rotunjite de unt de usturoi pe ambele părți despicate ale fiecărui coc. Aranjați chiflele, cu părțile unse în sus, pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Usturoi
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Fierbeți chiftelele la 3 până la 4 inci de la căldură, răsturnându-se o dată, până devin aurii și tocmai gătite (165 km f pe termometrul cu citire instantanee), 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
3
Chiflele se prăjesc, numai cu părțile unse, până devin aurii, de la 30 de secunde la 1 minut, urmărind îndeaproape (chiflele se rumenesc repede).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
1
Puneți puțin sos pe fiecare chiflă, apoi acoperiți cu 4 chiftele (în funcție de mărimea chiflelor) și stropiți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Sos
Rola
1
* Sosul de roșii poate fi preparat cu până la 2 zile înainte și răcit într-un recipient etanș. Reîncălziți înainte de utilizare, subțierea cu apă, dacă este necesar, la consistența dorită.* Untul de usturoi poate fi preparat cu până la 2 zile înainte și răcit într-un recipient etanș. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.* Meatballs pot fi formate cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Usturoi
Sos De Roșii
Chiftele
Apă
2
Puneți–le pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară, acoperiți-le bine cu folie de plastic și răciți.