Turcia pe grătar
Turcia pe grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de condimente cajun, ulei vegetal, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Grătar De Curcan Din Arizona, Curcan prăjit la grătar, și Salsa-Grătar De Curcan.
Instrucțiuni
În blender, așezați toate ingredientele pentru marinată. Acoperiți și amestecați până se omogenizează. Dacă curcanul are suport pentru picioare din plastic, îndepărtați și aruncați înainte de grătar. Injectați marinada în Turcia, urmând instrucțiunile furnizate împreună cu injectorul. (Sau turnați marinada peste curcan pe o tavă mare cu laturi de 1 inch sau într-un vas mare de sticlă.)
Presărați condimentul Cajun în interiorul cavității și în afara Turciei. Fixați pielea gâtului pe spatele curcanului cu frigărui. Îndoiți aripile peste spatele curcanului, astfel încât sfaturile să se atingă. Puneți picioarele sub banda de piele la coadă.
Așezați curcanul pe tava mare cu laturile de 1 inch sau într-un vas mare de sticlă. Acoperiți și refrigerați 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Dacă utilizați grătar cu cărbune, așezați tigaia de picurare direct sub zona de grătar și aranjați cărbuni în jurul marginii focarului.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură indirectă.
Introduceți termometrul digital cu cordon de cuptor în Turcia, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Așezați curcanul, pieptul în sus, peste tigaia de picurare sau peste partea neîncălzită a grătarului cu gaz. Acoperiți și grătiți la foc mediu timp de 3 până la 4 ore sau până când termometrul citește 1865 buc.F și copanele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite.
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură.