Turcia-Pancetta sandwich-uri ruladă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 644 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați rulouri ciabatta, usturoi, pancetta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ruladă de curcan înăbușită cu Pancetta, șalotă și sos de Porcini, Pancetta-Rucola-Sandwich-Uri De Curcan, și Ruladă De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șalotul, usturoiul și semințele de fenicul și gătiți până când șalotul este ușor moale, 2 minute. Amestecați rozmarinul, cimbrul, fulgii de ardei roșu și 1/4 linguriță de sare și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva Pumni
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
5
Așezați curcanul, cu pielea în jos, pe o tăietură. Acoperiți cu o foaie de folie de plastic și lăsați ușor cu un ciocan de carne până când are aproximativ 8 x 12 inci și 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6
Scoateți folia de plastic și condimentați cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Tăiați patru bucăți de 12 inci de sfoară de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
8
Întindeți amestecul de usturoi uniform peste curcan. Aranjați pancetta deasupra într-un strat uniform, apoi presărați pătrunjelul. Pornind de la o parte lungă, rotiți pieptul și legați ușor cu sfoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
9
Ungeți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
10
Puneți pieptul de curcan umplut pe un suport într-o tigaie și turnați 1 cană de apă în tigaie. Prăjiți până când pielea este aurie, aproximativ 40 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F și prăjiți până când pielea este crocantă și un termometru introdus în cea mai groasă parte a curcanului înregistrează 155 de grade F până la 160 de grade F, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Stropiți părțile tăiate ale rulourilor cu ulei de măsline. Sandwich provolone și curcan în rulouri și stropiți carnea cu orice picurări de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Provolone
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați porumbul în poziție verticală într-un castron mare atunci când tăiați sâmburii, astfel încât să nu se împrăștie pe tot tejgheaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat